Ingredientai
Ryžiai
2
stiklinės
Jautiena
500
g
Svogūnai
2
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Pomidorai
5
vnt.
Pomidorų pasta
2
šaukštai
Vanduo
1
stiklinė
Cukrus
1
šaukštas
Aitrioji paprika
1
vnt.
Grietinėlė
2
šaukštai
Raudonėliai
3
šakelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Aitriosios paprikos milteliai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Ryžius išvirkite.
Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus – juostelėmis, pomidorus – ketvirčiais.
Susmulkinkite česnakus ir išvalytą aitriosios paprikos ankštį.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir 5–6 minutes pakepinkite mėsą.
Sudėkite česnaką, svogūnus, pomidorų pastą ir kepkite dar 3–4 minutes.
Užpilkite vandens.
Kai mėsa išvirs, sudėkite ketvirčiais supjaustytus pomidorus, maltą aitriąją papriką ir pupeles.
Troškinkite ant mažos ugnies 15–20 minučių.
Supilkite ryžius, įberkite cukraus ir troškinkite dar 5–7 minutes.
Įpilkite grietinėlės, jei reikia, įberkite druskos ir pipirų, užbarstykite smulkiai kapotų raudonėlių.
Atsiliepimai