Ingredientai

Ryžiai 2 stiklinės
Česnakai 2 skiltelės
Pomidorų pasta 2 šaukštai
Vanduo 1 stiklinė
Cukrus 1 šaukštas
Grietinėlė 2 šaukštai
Raudonėliai 3 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Ryžius išvirkite.

Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus – juostelėmis, pomidorus – ketvirčiais.

Susmulkinkite česnakus ir išvalytą aitriosios paprikos ankštį.

Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir 5–6 minutes pakepinkite mėsą.

Sudėkite česnaką, svogūnus, pomidorų pastą ir kepkite dar 3–4 minutes.

Užpilkite vandens.

Kai mėsa išvirs, sudėkite ketvirčiais supjaustytus pomidorus, maltą aitriąją papriką ir pupeles.

Troškinkite ant mažos ugnies 15–20 minučių.

Supilkite ryžius, įberkite cukraus ir troškinkite dar 5–7 minutes.

Įpilkite grietinėlės, jei reikia, įberkite druskos ir pipirų, užbarstykite smulkiai kapotų raudonėlių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai