Ingredientai
Maskarponės sūris
500 g
Biskvitiniai sausainiai
1 pakelis
Kiaušiniai
5 vnt.
Kiaušiniai
4 vnt.
Cukraus
5 šaukštas
Atvėsinta juoda „Melitta“ kava
1 šaukštas
Brendis
50 g
Juodasis šokoladas
50 g
Šokoladinės kakavos
1 šaukštas
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius ir cukrų gerai išplakti el. plaktuvu. Plakti, kol masė taps tąsi ir balkšva. Įmaišyti maskarponės sūrį. Išplakti baltymus iki standumo. Atsargiai įmaišyti baltymus į maskarponės sūrį, trynių ir cukraus masę, iki vientisos kremo konsistencijos.
Paruoštą kavą sumaišyti su brendžiu/romu. Į 20-25 cm skersmens indo dugną dėti sluoksnį kava suvilgytų sausainių, ant jų tepti sluoksnį paruošto kremo. Ant kremo vėl dėti sausainių sluoksnį, po jo vieną sluoksnį supjaustytų persikų ir užbaigti kremo sluoksniu.
Kremą dėti po šaukštelį, viršų formuojant it mažus kalnelius. Vieną torto pusę apibarstyti kakava. Palaikyti šaldytuve 6 val.