Ingredientai

Kanapių sėklos 1 šaukštelis
Linų sėmenys 1 šaukštelis
Citrinų sultys pagal skonį
Petražolės 3 šakelės
Druska pagal skonį
Porcijos: 1
Skubantiems, bet sveikai užkąsti norintiems akordeonistas Martynas Levickis siūlo šviesių kopūstų,rukolos ir pomidorų salotas.

Gaminimo eiga

Smulkiomis juostelėmis supjaustykite kopūstą ir išklokite jomis lėkštę. Sudėkite rukolos salotas, užbarstykite susmulkintas petražoles, pašlakstykite citrinos sultimis.

Supjaustykite perpus vyšninius pomidorus ir išdėliokite lėkštėje pagal nuotaiką.

Užbarstykite grūstomis kanapių sėklomis ir sėmenimis, pagardinkite druska.

Jei norisi, keletas šlakelių alyvuogių aliejaus nepakenks.

Su salotomis dera skrudinta juoda duona su sėklomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai