Ingredientai

Cukrus 5 šaukštai
Aliejus 0.5 stiklinės
Miltai 2 stiklinės
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Moliūgą sutarkuokite ir nusunkite atsiradusias sultis.

2. Kiaušinius išsukite iki baltumo su cukrumi.

3. Į kiaušinių masę supilkite aliejų ir vėl gerai išsukite.

4. Sukrėskite tarkuotus moliūgus ir išmaišykite.

5. Suberkite sumaišytus miltus su kepimo milteliais.

6. Tešlą padalinkite į dvi dalis. Į vieną dalį įberkite vanilinio cukraus ir išmaišykite.

7. Į kitą dalį supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite.

8. Sukrėskite šokoladinę pyrago masę į sviestu išteptą kepimo formą.

9. Ant viršaus atsargiai supilkite masę su vaniliniu cukrumi. Įsmeikite šaukšto kotą ir zigzagu braukite iki kito galo.

10. Kepkite 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai