Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Pienas 1 stiklinė
Aliejus 0.5 stiklinės
Miltai 2 stiklinės
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Kakavos milteliai 3 šaukšteliai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Supilkite pieną ir aliejų ir išplakite.

Miltus gerai išmaišykite su druska ir kepimo milteliais ir po truputį suberkite į pieno ir kiaušinių plakinį.

Gerai išmaišykite ir atskirkite apie pusę tešlos.

Vieną dalį sumaišykite su kakavos milteliais.

Į kitą dalį įdėkite maskarponės sūrio ir gerai išmaišykite.

Į sviestų išteptą kepimo formą supilkite dalį šviesios tešlos.

Ant jos supilkite dalį tamsios, vėl užpilkite šviesios ir ir vėl tamsios.

Kepkite iki 180 įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Iškeptą keksą keksą apiberkite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis