Ingredientai

Mėgstami marinuoti tarkuoti burokėliai 150 g
Virti avinžirniai 400 g
Malta kalendra žiupsnelis
Džiovinti krapai 0.5 šaukštelio
Česnakas 1 skiltelė
Mėgstamos garstyčios 0.5 šaukštelio
Malti juodieji pipirai
Druska pagal skonį
Cinamonas žiupsnelis
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Šis receptas išties labai paprastas – tereikia viską sudėti į smulkintuvą ir sutrinti.

2. Marinuotų burokėlių sultimis siekite norimos konsistencijos – jeigu norisi ne tokio tiršto humuso, pilkite jų šiek tiek daugiau.

3. Šis humusas puikiai tiks su salierų, morkų juostelėmis, taip pat ir su duonos lazdelėmis bei kitais užkandžiais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“