Ingredientai
Tortilijos
4 vnt.
Aitriosios paprikos milteliai
2 šaukštelis
Žaliosios citrinos
3 šaukštas
Cukraus
0.5 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Lašišos filė
300 g
Didesnių svogūnų
20 g
Kepintos moliūgų sėklos
3 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
2. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
3. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei kepintas moliūgų sėklas.
4. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad pasimarinuotų.
5. Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.