Ingredientai
Tortilijos
4
vnt.
Aitriosios paprikos
2
šaukšteliai
Žaliosios citrinos sultys
3
šaukštai
Cukrus
0.5
šaukštelio
Druska
1
šaukštelis
Lašišos filė
300
g
Avokadai
1
vnt.
Žieminiai svogūnai
20
g
Moliūgų sėklos
3
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
2. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
3. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei kepintas moliūgų sėklas.
4. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad pasimarinuotų.
5. Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Skanaus!
Atsiliepimai