Ingredientai
Marinuoti varškės sūrio kubeliai tinka kaip užkandis, taip pat dėkite į salotas, derinkite košėse ar prie pusryčių kiaušinienės. Be marinuotų varškės sūrio kubelių su prieskoniais dažnai neįsivaizduojamas užkandžių stalas, o saldų jį pamėgę tie, kurie ieško sveikatai palankesnio deserto.
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite sūrį kubeliais – gražiais, lygiais, mažesniais ar didesniais, kaip labiau patinka.
2. Į stiklainį dėkite pirmąjį sluoksnį, pabarstykite žolelėmis, prieskoniais tuomet vėl dėkite sūrį ir taip sluoksniuokite iki viršaus. Užpilkite aukštos kokybės alyvuogių aliejumi, visi kubeliai būtų juo padengti ir dėkite į šaldytuvą bent kelioms dienoms.
3. Naudokite kaip užkandį, dėkite į salotas, derinkite košėse ar prie pusryčių kiaušinienės.
Receptu dalijasi „Iki“.