Ingredientai

Pomidorai
Juodieji pipirai (žirneliais) keletas
Čili pipiras 1 vnt.
Česnako skiltelė keletas
Vanduo
Actas 100 ml
Druska 1.5 v. š.
Cukrus 3 v. š.
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Pirmiausia į puodą įpilkite vandens, įdėkite druskos, cukraus ir acto. Viską kelias minutes pavirkite ir atvėsinkite.

2. Tuomet į stiklainį sudėkite nepjaustytus pomidorus, lauro lapus, pipirus bei čili pipirą, česnako skilteles ir užplikite paruoštu marinatu.

3. Stiklainius sustatykite į vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite iki 10-15 minučių.

4. Sandariai užsukite, apverskite stiklainius, šiltai uždenkite ir paliktite visiškai atvėsti.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai