Ingredientai

Česnakai 40 skiltelės
Baltojo vyno actas 1 stiklinė
Vanduo 2 stiklinės
Gvazdikėliai 2 vnt.
Rozmarinai 2 šaukšteliai
Kvapieji pipirai 7 vnt.
Kadagių uogos 4 vnt.
Lauro lapai 3 vnt.
Cukrus 3 šaukšteliai
Druska 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

Nenuluptas česnako skilteles nuplikykite verdančiu vandeniu ir perplaukite šaltu. Nulupkite.

Į puodą supilkite vandenį, actą, suberkite prieskonius, cukrų, druską ir užvirkite.

Suberkite česnakų skiltelles ir virkite apie 4 minutes.

Česnakų skilteles išgriebkite, suberkite į paruoštus stiklainius ir užpilkite karštu marinatu.

Ant viršaus atsargiai užpilkite po šaukštą aliejaus ir sandariai užsukite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba