Ingredientai

Jauni patisonai keletas
Pasirinktas actas 50 ml
Druska šaukštelis
Ckrus ar medus šaukštelis
Šviežūs krapai
Česnako skiltelės keletas
Juodieji pipirai (grūdeliais) keletas
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Į pusės litro stiklainį beriame šaukštą cukraus arba medaus ir šaukštelį druskos. Pilame apie 50 ml acto. Toliau į stiklainį beriame pipirus, dedame krapus, susmulkintus čili pipirus, metame kelias skilteles česnako.

2. Į stiklainį sudedame patisonus. Ir viską užpilame verdančiu vandeniu.

3. Stiklainius sustatome į vandens puodą, juos pridengiame (neužsukame) dangteliais ir kaitiname 10-15 minučių. Sandariai užsukame, apverčiame stiklainius, šiltai uždengiame ir paliekame visiškai atvėsti.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai