Ingredientai

Obuoliai 2 vnt.
Sviestas 1 šaukštas
Sūris 200 g
Jogurtas 200 ml
Citrinų sultys 2 šaukšteliai
Garstyčios 1 šaukštelis
Medus 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir apkepiname svieste.

Saldžiąsias paprikas supjaustykite žiedeliais. Mandarinus padalinkite skiltelėmis. Sūrį supjaustykite kubeliais.

Viską sudėkite į salotinę. Kelias mandarinų skilteles palikite papuošimui.

Paruoškite padažą. Sumaišykite jogurtą, garstyčias, citrinų sultis ir medų. Paruoštą padažą supilame į salotinę ir sumaišome visus reikalingus produktus. Prieš patiekiant į stalą sudedame "kalneliu” ir papuošiame mandarinų skiltelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai