Ingredientai
Mandarinai
5
vnt.
Obuoliai
2
vnt.
Saldžiosios paprikos
2
vnt.
Pievagrybiai
100
g
Sviestas
1
šaukštas
Sūris
200
g
Jogurtas
200
ml
Citrinų sultys
2
šaukšteliai
Garstyčios
1
šaukštelis
Medus
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir apkepiname svieste.
Saldžiąsias paprikas supjaustykite žiedeliais. Mandarinus padalinkite skiltelėmis. Sūrį supjaustykite kubeliais.
Viską sudėkite į salotinę. Kelias mandarinų skilteles palikite papuošimui.
Paruoškite padažą. Sumaišykite jogurtą, garstyčias, citrinų sultis ir medų. Paruoštą padažą supilame į salotinę ir sumaišome visus reikalingus produktus. Prieš patiekiant į stalą sudedame "kalneliu” ir papuošiame mandarinų skiltelėmis.
Atsiliepimai