Ingredientai

Krakmolas 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Batonas 100 g
Aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Į mėsą įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite 2 susmulkintus ir svieste pakeptus svogūnus, batono riekeles, krakmolą, įberkite prieskonių ir druskos. Gerai išminkykite. Juodą duoną supjaustykite kubeliais ir pakepę aliejuje sumaišykite su pakeptu svogūnu. Formuokite maltinius į kiekvieno vidų įdėdami duonos kubelių įdaro.

Maltinius apvoliokite kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir sudėkite į aliejumi pateptą skardą. Įpilkite stiklinę vandens ir kepkite 200°C temperatūros orkaitėje apie 45 min. Patiekite su bulvių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai