Ingredientai

Makaronai 200 g
Vištienos filė 200 g
Aliejus 6 šaukštai
Druska 1 šaukštelis
Pipirai pagal skonį
Morkos 2 vnt.
Pievagrybiai 250 g
Brokoliai 1 vnt.
Žiediniai kopūstai 1 vnt.
Sojos padažas 25 ml
Svogūnų laiškai 100 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir iš abiejų pusių apkepinkite vištienos filė, kol pagels (maždaug 5 minutes), užbarstykite druskos ir pipirų.

Suvyniokite į foliją ir laikykite šiltai.

Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.

Vištieną supjaustykite, sumaišykite su makaronais ir uždengę laikykite
šiltai.

Nuskuskite morkas ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Atskirkite brokolio ir žiedinio kopūsto žiedynus, pievagrybius supjaustykite į keturias dalis.

Didelėje keptuvėje pakaitinkite 1 šaukštą aliejaus, 3–5 minutes pakepinkite morkas, tada jas suberkite į indą su makaronais ir vištiena.

Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, 3–4 minutes pakepinkite pievagrybius ir suberkite į tą patį indą.

Įpilkite į keptuvę dar 2 šaukštus aliejaus, 7–10 minučių pakepinkite brokolio ir žiedinio kopūsto žiedynus, dėkite į indą su kitomis sudėtinėmis dalimis.

Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir įpilkite sojų padažo.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba