Ingredientai
Makaronai
300
g
Sviestas
50
g
Svogūnai
2
g
Cukinijos
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Grietinė
200
g
Grietinė
200
g
Milta
2
šaukštai
Sultinys
stiklinė
Sultinys
stiklinė
Kietasis sūris
70
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų.
Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas.
Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu kietu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180 C.
Atsiliepimai