Ingredientai
Miltų
1 v. š.
Sviestas
50 g
Pienas
200 ml
Fermentinis sūris
3 v. š.
Makaronai
100 g
Kietasis sūris
1 v. š.
Kai nėra laiko, kai norisi paprasto patiekalo, verdame makaronus. O kad nebūtų prėski, gaminame sotų sūrio padažą. Kvapnūs ir gardūs makaronai su sūrio padažu.
Gaminimo eiga
1. Miltus pakepinkite išlydytame svieste, kol pradės kvepėti sausainiais (apie 2–3 min).
2. Miltus su sviestu užpilkite šiltu pienu ir virkite, kol padažas pradės tirštėti.
3. Sudėkite smulkintą fermentinį sūrį, pagardinkite druska ir pipirais.
4. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
5. Ant išvirusių makaronų pilkite sūrio padažą ir išmaišykite. Apibarstykite makaronus tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG