Ingredientai
Spagečiai
200
g
Špinatai
50
g
Česnakai
2
skiltelės
Anakardžių riešutai
50
g
Aliejus
2
šaukštai
Fetos sūris
100
g
Parmezano sūris
50
g
Juodieji pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Šį patiekalą pagaminsite labai greitai. Jei neturite šviežių špinatų, galite rinktis šaldytus.
Gaminimo eiga
Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje.
Kelias minutes pavirkite špinatų lapus, nuspauskite ir susmulkinkite.
Supjaustykite česnako skilteles.
Pakepinkite kedrų ar susmulkintus anakardžių riešutus.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kelias minutes pakaitinkite špinatus, česnaką.
Nuimkite nuo ugnies. Suberkite riešutus ir susmulkintą fetos sūrį,
pagardinkite juodaisiais pipirais.
Sumaišykite su išvirtais spagečiais.
Užbarstykite parmezano sūrio ir patiekite.
Atsiliepimai