Ingredientai
poro stiebo
1
vnt.
pievagrybių
2
vnt.
pomidoro
1
vnt.
rūkytos šoninės
3
griežinėliai
„Tagliatelle“ makaronų
3
gabaliukai
grietinėlės
300
g
svogūnų laiškų
1
vnt.
baziliko lapelių
keletas
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Porą supjaustykite griežinėliais, pievagrybius ir pomidorą – į 4 dalis, šoninę – gabaliukais.
2. Į kepimo indą dėkite makaronus, porą, pievagrybius, pomidorą ir šoninę. Užpilkite grietinėlės.
3. Kepimo indą uždenkite aliuminio folija ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 40 minučių.
4. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais ir baziliko lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai