Ingredientai
rudųjų pievagrybių
2
saujos
svogūno
1
vnt.
sviesto
30
g
makaronų
100
g
pesto padažo
2
a. š.
parmezano sūrio
20
g
baziliko
5
lapeliai
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius supjaustykite skiltelėmis į 4 dalis, svogūną – griežinėliais.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite pievagrybius bei svogūną, kepkite, kol viskas apskrus bei suminkštės. Makaronus virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės.
3. Įpilkite šiek tiek makaronų vandens į keptuvę, kurioje yra daržovės, sudėkite virtus makaronus, įdėkite pesto ir viską gerai išmaišykite.
4. Į lėkštę dėkite makaronus, pievagrybius, užtarkuokite parmezano sūrio, berkite pipirų ir papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai