Ingredientai

česnako 2 skiltelės
aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
rukolos 1 sauja
Porcijos: 1
Po kiaušinių neabejotinai norisi kitokio maisto, tad kviečiame gaminti makaronus su lašiša ir citrininiu padažu. Toks patiekalas tikrai jūsų neapsunkins. Makaronus su lašiša ir citrininiu padažu gardinkite šviežiai grūstais pipirais.

Gaminimo eiga

* Česnaką susmulkinkite. Lašišą supjaustykite kubeliais.

* Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintą lašišą su česnaku. Kepkite apie 2–3 min. Pagardinkite druska, pipirais.

* Sudėkite išvirtus makaronus, įpilkite ½ stiklinės vandens, kuriame virė makaronai, ir apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis. Sudėkite rukolą ir išmaišykite.

* Dėkite į lėkštę ir pagardinkite makaronus su lašiša ir citrininiu padažu šviežiai grūstais pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai