Ingredientai

Makaronai 1 pakelis
Krevetės 20 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Bazilikai 0.5 šaukštelio
Sviestas 2 šaukštai
Pomidorai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinos 0.5 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje taip, kaip nurodyta ant pakelio.

2. Krevetes išlukštenkite, nuplaukite ir nusausinkite.

3. Apšlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite druska.

4. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite žievelę ir smulkiai supjaustykite.

5. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite išspausta česnaką, suberkite čiobrelius, bazilikus ir minutę maišant apkepkite.

6. Sudėkite krevetes ir iš abiejų pusių apkepkite po porą minučių.

7. Suberkite pomidorus, pagardinkite pipirais, jei reikia druska, ir maišant dar trumpai pakepkite.

8. Suberkite makaronus ir išmaišykite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba