Ingredientai
Makaronai
400
g
Sviestas
150
g
Krevetės
200
g
Česnakai
2
skiltelės
Grietinėlė
200
ml
Druska
pagal skonį
Bazilikai
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kietasis sūris
100
g
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.
Gaminimo eiga
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite makaronus ir virkite minute mažiau nei parašyta ant pakuotės.
Kol makaronai verda ištirpinkite keptuvėje sviestą ir į jį sudėkite krevetes ir smulkintą česnaką.
Kepkite apie 5 minutes, tuomet supilkite grietinėlę, baziliką ir druską su pipirais. Dar kepkite apie tris minutes.
Išvirus makaronams, nupilkite vandenį ir užpilkite paruoštą krevečių ir grietinėlės padažą.
Išmaišykite ir patiekiant ant kiekvienos porcijos užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.
Atsiliepimai