Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Bazilikai pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.

Gaminimo eiga

Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite makaronus ir virkite minute mažiau nei parašyta ant pakuotės.

Kol makaronai verda ištirpinkite keptuvėje sviestą ir į jį sudėkite krevetes ir smulkintą česnaką.

Kepkite apie 5 minutes, tuomet supilkite grietinėlę, baziliką ir druską su pipirais. Dar kepkite apie tris minutes.

Išvirus makaronams, nupilkite vandenį ir užpilkite paruoštą krevečių ir grietinėlės padažą.

Išmaišykite ir patiekiant ant kiekvienos porcijos užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai