Ingredientai

Makaronai 400 g
Sviestas 150 g
Krevetės 200 g
Česnakai 2 skiltelės
Grietinėlė 200 ml
Druska pagal skonį
Bazilikai pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kietasis sūris 100 g
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.

Gaminimo eiga

Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite makaronus ir virkite minute mažiau nei parašyta ant pakuotės.

Kol makaronai verda ištirpinkite keptuvėje sviestą ir į jį sudėkite krevetes ir smulkintą česnaką.

Kepkite apie 5 minutes, tuomet supilkite grietinėlę, baziliką ir druską su pipirais. Dar kepkite apie tris minutes.

Išvirus makaronams, nupilkite vandenį ir užpilkite paruoštą krevečių ir grietinėlės padažą.

Išmaišykite ir patiekiant ant kiekvienos porcijos užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu