Ingredientai
Makaronai
300
g
Vyšniniai pomidoriukai
250
g
Česnakai
3
skiltelės
Kaparėliai
30
vnt.
Alyvuogių aliejus
100
ml
Bazilikai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji pipirai
pagal skonį
Kietasis sūris
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pomidorus perpjaukite per pusę, česnako skilteles susmulkinkite.
Suplėšykite bazilikų lapelius.
Pomidorus, česnaką, bazilikus ir kaparėlius sudėkite į didelį indą ir
sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
Įberkite druskos ir pipirų, palikite pastovėti.
Išvirkite makaronus, nusunkite, sumaišykite su paruoštu mišiniu.
Patiekite su tarkuotu sūriu ir šviežiais bazilikais.
Atsiliepimai