Ingredientai

Makaronai 100 g
Rūkytos vištienos kumpelis 50 g
Grietinėlė 100 ml
Lydytas sūrelis 50 g
Bazilikai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Norimus makaronus suberkite į verdantį pasūdytą vandenį.

Kol makaronai verda supjaustykite rūkytą vištienos kumpelį ir suberkite į keptuvę su įkaitintu sviestu (sviesto įdėkite ne daugiau nei mažą šaukštelį).

Minutę apkepkite ir supilkite grietinėlę.

Palaukite, kol grietinėlė įkais ir sudėkite lydytą sūrelį.

Kaitinkite ant mažos ugnies ir maišykite, kol sūrelis ištirps.

Įberkite bazilikų ir čiobrelių.

Į padažą suberkite makaronus ir išmaišykite. Jei reikia, įberkite druskos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba