Ingredientai
druskos
žiupsnelis
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
rudųjų pievagrybių
2
saujos
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
KI čiobrelio
2
šakelės
IKI grietinėlės
150
ml
gražgarsčių
2
saujos
Gaminimo eiga
1. Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėkite makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, pievagrybius perpjaukite per pusę.
3. Pievagrybius apkepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi, įberkite druskos, kai apskrus, suberkite česnakus ir svogūnus, dėkite IKI rozmarinus, supilkite grietinėlę ir paskaninkite druska.
4. Suberkite į keptuvę makaronus, gražgarstes, viską išmaišykite ir 1–2 min. pakaitinkite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai