Makaronai su faršu – vienas populiariausių makaronų patiekalų. Dėl to, kad skanu, dėl to, kad greitai ir nesudėtingai paruošiama. Prieš patiekdami makaronus su faršu apibarstykite kietuoju sūriu.

Gaminimo eiga

1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.

2. Faršą kepkite įkaitintame aliejuje. Dėkite kubeliais pjaustytus svogūnus ir česnakus. Berkite druskos, pipirų ir aitriųjų paprikų dribsnių.

3. Suminkštėjus svogūnams, pilkite konservuotus pomidorus ir vištienos sultinį.

4. Patroškinkite apie 15 min.

5. Sudėkite išvirtus makaronus ir smulkintas petražoles.

6. Makaronus apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai