Ingredientai
mėgstamų makaronų
100
g
faršo
150
g
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
vištienos sultinio
1
stiklinė
smulkintų petražolių
2
v. š.
tarkuoto kietojo sūrio
2
v. š.
Makaronai su faršu – vienas populiariausių makaronų patiekalų. Dėl to, kad skanu, dėl to, kad greitai ir nesudėtingai paruošiama. Prieš patiekdami makaronus su faršu apibarstykite kietuoju sūriu.
Gaminimo eiga
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Faršą kepkite įkaitintame aliejuje. Dėkite kubeliais pjaustytus svogūnus ir česnakus. Berkite druskos, pipirų ir aitriųjų paprikų dribsnių.
3. Suminkštėjus svogūnams, pilkite konservuotus pomidorus ir vištienos sultinį.
4. Patroškinkite apie 15 min.
5. Sudėkite išvirtus makaronus ir smulkintas petražoles.
6. Makaronus apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai