Ingredientai
Makaronai
400
g
Cukinijos
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Aliejus
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Baltas sausas vynas
100
ml
Grūdėta varškė
200
g
Bazilikai
sauja
Parmezano sūris
50
g
Porcijos: 4
Per 20 minučių paruošiamas skanus pagrindinis patiekalas su grūdėta varške ir baltajame vyne troškinta cukinija.
Gaminimo eiga
Cukiniją nulupkite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš abiejų pusių pakepinkite cukinijos griežinėlius.
Įdėkite sutrintas česnako skilteles ir pakaitinkite dar kelias minutes, įberkite druskos ir pipirų.
Įpilkite baltojo vyno ir troškinkite ant mažos ugnies 10 minučių.
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje ir nusunkite.
Sumaišykite su cukinija, varške ir smulkintais bazilikais.
Užberkite tarkuoto parmezano sūrio ir patiekite.
Atsiliepimai