Ingredientai
Makaronai
400
g
Cukinijos
200
g
Fetos sūris
60
g
Svogūnai
0.5
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Makaronus suberkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite kiek nurodyta ant pakelio.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į sviesto ir aliejaus mišinį kepti.
Cukiniją nuplaukite, jei žievė stora, nulupkite ir išimkite sėklas, gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į svogūnus, išspauskite česnaką.
Suberkite prieskonius ir vis pamaišant ant nedidelės ugnies kepkite apie 5 minutes.
Suverskite nusunktus makaronus, suberkite susmulkintą fetos sūrį, išmaišykite ir dar pakaitinkite porą minučių.
Atsiliepimai