Ingredientai

Svogūnai 0.5 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Makaronus suberkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite kiek nurodyta ant pakelio.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į sviesto ir aliejaus mišinį kepti.

Cukiniją nuplaukite, jei žievė stora, nulupkite ir išimkite sėklas, gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į svogūnus, išspauskite česnaką.

Suberkite prieskonius ir vis pamaišant ant nedidelės ugnies kepkite apie 5 minutes.

Suverskite nusunktus makaronus, suberkite susmulkintą fetos sūrį, išmaišykite ir dar pakaitinkite porą minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai