Gaminimo eiga

Makaronus išvirkite. Svogūną supjaustykite žiedais, paprikas – juostelėmis.

Į keptuvę įpylę aliejaus pakepinkite susmulkintas česnako skilteles, aitriąsias paprikas, svogūną ir paprikas.

Įpilkite truputį makaronų nuoviro, įberkite druskos ir pipirų.

Išvirtus makaronus sukrėskite į keptuvę, šiek tiek pakaitinkite.

Prieš patiekdami užbarstykite tarkuoto parmezano sūrio ir šviežių bazilikų lapelių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas