Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Kietasis sūris
100
g
Česnakai
2
skiltelės
Druska
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves sutarkuokite smulkiais šiaudeliais ir užpilkite šaltu vandeniu. Palaikykite kelias minutes, nukoškite ir vėl užpilkite šaltu vandeniu.
2. Tarkuotas bulves palaikykite vandenyje 10 minučių, nukoškite ir gerai nuvarvinkite.
3. Dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinius, išspaustą česnaką, druską, tarkuotą muskatą ir smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.
4. Į tešlą įmaišykite bulvių tarkius.
5. Šaukštu sudėkite blynus ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus (apie 30-35 minutes).
Skanaus!
Atsiliepimai