Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Kietasis sūris 100 g
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite smulkiais šiaudeliais ir užpilkite šaltu vandeniu. Palaikykite kelias minutes, nukoškite ir vėl užpilkite šaltu vandeniu.

tarkuotas bulves palaikykite vandenyje 10 minučių, nukoškite ir gerai nuvarvinkite.

Dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinius, išspaustą česnaką, druską, tarkuotą muskatą ir smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.

Į tešlą įmaišykite bulvių tarkius.

Šaukštu sudėkite blynus ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus (apie 30-35 minutes).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai