Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrupinkite iki nedidelių gabaliukų (ketvirtis visų sausainių turėtų virsti trupiniais).

2. Sviestą ištirpinkite kartu su šokoladu.

3. Įberkite muskato, kardamono, aitriųjų paprikų miltelių ir imbiero.

4. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant sausainių.

5. Gerai išmaišykite, tvirtai susukite į maistinę plėvelę ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis