Ingredientai

cukraus 1 v. š.
miltų 3 v. š.
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
sviesto 100 g
krapų 1 saujelė
rikotos 1 v. š.
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Į indą muškite kiaušinį, pilkite 300 ml pieno, berkite 1 šaukštą cukraus, druską, miltus ir aliejų. Viską gerai išmaišykite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į įkaitintą, nepridegančio paviršiaus keptuvę pilkite lietinių tešlą tiek, kad apsemtų keptuvės dugną, įtarkuokite parmezano sūrio (30 g) ir kepkite iš abiejų pusių 1–2 min. arba kol apskrus.

2. Svogūną, česnakus, pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant sviesto (50 g) 3–4 min., kol viskas suminkštės. Sudėkite pjaustytus krapus ir viską gerai išmaišę, sudėkite į indą kartu su rikotos sūriu, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.

3. Įdarą dėkite į lietinius ir sulenkite pusiau, apkepkite su sviestu iš abiejų pusių 3–4 min., kol apskrus. Patiekite su rukolos salotomis ir užtarkuokite parmezano sūrio.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai