Ingredientai
Įdarui:
Lietiniai blynai – niekada neatsibostantis patiekalas. Įdarą lietiniams blynams galima rinktis kokį tik nori – pagal skonį. Šįkart tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita pagamino lietinius blynus su paukštiena ir daržovėmis.
Gaminimo eiga
Iš išvardintų produktų užmaišykite tešlą lietiniams blynams ir palikite pastovėti, kol pasiruošite įdarą. Tešla bus pakankamai skysta. Jei kepant blynai plyš, būtinai pridėkite dar šiek tiek miltų;
Ančiukų mėsą smulkiai supjaustykite ir kepkite apie 10 min. Tuomet dėkite smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, dar pakepkite apie 5 min.
Galiausiai sudėkite smulkintus marinuotus pievagrybius, raudonėlius, pomidorų padažą, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite. Kai įdaras pravės, suberkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite.
Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus, ant kiekvieno dėkite paruošto įdaro, sulankstykite ir apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje. Skanaus.