Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Krevetes sumaišykite su smulkiai supjaustytu svogūnu, vynu, druska bei pipirais.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš kiaušinių ir trupučio vandens pasigaminkite plakinį, iš jo iškepkite maždaug 10 plonyčių lietinių blynelių.

3. Į kiekvieną blynelį įvyniokite pasigaminto krevečių įdaro. Pagamintus blynelius vandens vonelėje virkite maždaug 15 minučių.

4. Vištienos sultinį užvirkite, į jį supilkite nedideliame vandens kiekyje ištirpdytą krakmolą, vėl leiskite užvirti.

5. Prieš patiekdami blynelius, juos apliekite vištienos sultiniu ir papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai