Ingredientai

Raugintos pasukos 0.5 l
Agurkai 3 vnt.
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Česnakai 2 skiltelės
Čiobreliai 0.5 šaukštelio
Mėtos 2 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Į pasukas sudėkite du smulkiai pjaustytus agurkus, įspaustus česnakus, užbarstykite šviežių čiobrelių, užspauskite citrinos sulčių.

Sutrinkite elektriniu maisto trintuvu.

Suberkite likusį pjaustytą agurką, pagardinkite druska, pipirais, smulkintomis mėtomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba