Ingredientai
Vanduo
600
ml
Špinatai
200
g
Brokoliai (nedidelis)
1
vnt.
Šparaginės pupelės
1
sauja
Kalendros
1
sauja
Česnakai
4
skiltelės
Kuminai
1
šaukštelis
Citrinos
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Brokolius susmulkinkite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
2. Išspauskite česnakus, pagardinkite druska, pipirais, suberkite kuminus ir išmaišykite. Kepkite ant nedidelės ugnies kol šiek tiek suminkštės.
3. Suberkite smulkintas šparagines pupeles ir kepkite dar kelias minutes.
4. Sudėkite špinatus, kalendras, išspauskite citrinų sultis ir kepkite, kol špinatai suminkštės.
5. Supilkite viską į verdantį vandenį.
6. Sutrinkite elektriniu maisto trintuvu.
Skanaus!
Atsiliepimai