Ingredientai

Vanduo 600 ml
Špinatai 200 g
Brokoliai (nedidelis) 1 vnt.
Šparaginės pupelės 1 sauja
Kalendros 1 sauja
Česnakai 4 skiltelės
Kuminai 1 šaukštelis
Citrinos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Brokolius susmulkinkite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

2. Išspauskite česnakus, pagardinkite druska, pipirais, suberkite kuminus ir išmaišykite. Kepkite ant nedidelės ugnies kol šiek tiek suminkštės.

3. Suberkite smulkintas šparagines pupeles ir kepkite dar kelias minutes.

4. Sudėkite špinatus, kalendras, išspauskite citrinų sultis ir kepkite, kol špinatai suminkštės.

5. Supilkite viską į verdantį vandenį.

6. Sutrinkite elektriniu maisto trintuvu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas