Ingredientai

Kalakutienos filė 200 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 1 šaukštelis
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Kalakutienos filė supjaustome nedideliais kepsniukais.

2. Filė gabaliukus padaužome su muštuku.

3. Suberiame pipirus, druską, kumyną arba čiobrelius.

4. Palaikome kalakutienos filė gabaliukus šaldytuve ~2 val. Galima ir ilgiau.

5. Kepsnelius kepame be aliejaus, kol mėsa apkeps iš abiejų pusių ir pradės trauktis.

6. Atsargiai į keptuvę su kepsniukais įpilame šilto vandens taip, kad apsemtų mėsą ir patroškiname apie 10 min.

7. Neuždengiame dangčio, palaukiame kol vanduo beveik išgaruos.

sulieknek.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba