Ingredientai

Grikiai 6 šaukštai
Špinatai 2 saujos
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir nuvarvinkite.

2. Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu vienu šaukštu aliejaus.

3. Pabarstykite pipirais, druska, įspauskite česnako.

4. Kepkite maišant ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.

5. Suberkite špinatus ir maišant kepkite dar 3 minutes.

6. Sumaišykite su grikiais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Perlinių kruopų košė
Lengvai paruošiamas
1 val.

Perlinių kruopų košė

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais