Ingredientai

Sultinio su jautiena kubelis 1 vnt.
Vanduo 2 stiklinės
Česnako skiltelė 2 vnt.
Jaunos morkos 2 vnt.
Jauni kukurūzai 5 vnt.
Paprika 1 vnt.
Cukrinių žirnelių ankštys 1 sauja
Sojų padažas 2 v. š.
„Teriyaki“ padažas 2 v. š.
Brandintos jautienos didkepsnis „Rib Eye“ 1 vnt.
Kiaušininiai makaronai 60 g
Salotų lapai 1 sauja
Marinuoti burokėliai 3 v. š.
Žaliosios citrinos skiltelė 1 vnt.
Druska žiupsnelis
Juodieji pipirai žiupsnelis
Alyvuogių aliejus (kepti)
Bazilikų lapeliai (papuošti)
Porcijos: 2
Galvojate, kad tokią sriubą paruošti labai sunku? Alfas paneigs šį mitą ir parodys, kad ją pasigaminsite greitai ir norėsite vėl kartoti ir kartoti. Be to, į sriubą įdės visiškai netipišką ingredientą, kurį visi deda į šaltibarščius.

Gaminimo eiga

1. Sultinio su jautiena kubelį ištirpinkite verdančiame vandenyje.

2. Česnaką, morkas, kukurūzus, papriką supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir lengvai pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.

3. Sudėkite cukrinių žirnelių ankštis, supilkite sojų, austrių ir „Teriyaki“ padažus, pilkite sultinį.

4. Brandintos jautienos didkepsnį „Rib Eye“ kepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir česnakais. Mėsai iškepus ant jos berkite supjaustytus svogūnų laiškus, druską, juoduosius pipirus ir palaukite 3–5 minutes prieš pjaustant.

5. Užvirus sudėkite makaronus ir virkite, kol makaronai suminkštės, likus 1 minutei iki virimo pabaigos sudėkite salotų lapus.

6. Į dubenį sudėkite makaronus su daržovėmis, užpilkite sultinio, dėkite juostelėmis pjaustytą jautieną, marinuotus burokėlius. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele, pjaustytais svogūnų laiškais ir bazilikų lapeliais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai