Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Sultinio su jautiena kubelį ištirpinkite verdančiame vandenyje.
2. Česnaką, morkas, kukurūzus, papriką supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir lengvai pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
3. Sudėkite cukrinių žirnelių ankštis, supilkite sojų, austrių ir „Teriyaki“ padažus, pilkite sultinį.
4. Brandintos jautienos didkepsnį „Rib Eye“ kepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir česnakais. Mėsai iškepus ant jos berkite supjaustytus svogūnų laiškus, druską, juoduosius pipirus ir palaukite 3–5 minutes prieš pjaustant.
5. Užvirus sudėkite makaronus ir virkite, kol makaronai suminkštės, likus 1 minutei iki virimo pabaigos sudėkite salotų lapus.
6. Į dubenį sudėkite makaronus su daržovėmis, užpilkite sultinio, dėkite juostelėmis pjaustytą jautieną, marinuotus burokėlius. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele, pjaustytais svogūnų laiškais ir bazilikų lapeliais.
Atsiliepimai