Ingredientai

Kiaušiniai 2 vnt.
Cukinijos 0.5 vnt.
Morkos 1 vnt.
Žalieji žirneliai 1.5 puodelio
Agurkai 2 vnt.
Rauginti agurkai 1 vnt.
Porai 0.3 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Citrinų sultys 1 šaukštas
Avokadų majonezas 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas sutarkuokite smulkia sūrio tarka, apšlakstykite citrinos sultimis, apibarstykite žiupsneliu druskos, gerai išmaišykite ir palikite kol suruošite kitas daržoves.

Smulkiai supjaustykite porą, šviežius ir raugintus agurkus, saliero gumbą, cukinijos minkštimą.

Morkas sumaišykite su žirneliais (jei šaldyti, atšildykite) ir kitomis supjaustytomis daržovėmis. Suberkite smulkiai pjaustytus kietai virtus kiaušinius.

Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su avokadų majonezu.

Avokadų majonezo receptą rasite ČIA.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba