Ingredientai
Vištų krūtinėlės
2
vnt.
Agurkai
4
vnt.
Bulvės
2
vnt.
Pievagrybiai
10
vnt.
Kiaušiniai
4
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Fermentinis sūris
70
g
Majonezas
6
šaukštai
Sultinio milteliai
2
šaukšteliai
Citrinos
1
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištieną gana smulkiai supjaustykite ir išvirkite su sultiniu. Skystį nupilkite, mėsą palikite atvėsti.
Kiaušinius kietai išvirkite, palaukite kol atvės ir gana smulkiai supjaustykite.
Bulves išvirkite su lupenomis. Palaukite kol atvės, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Smulkiai supjaustykite agurkus ir pievagrybius, sutarkuokite sūrį.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir ant jo išspauskite citrinos sultis. Palaikykite 10 minučių ir nupilkite skystį.
Stikliniame inde ar lėkštėje sluoksniuokite, ant kiekvieno sluoksnio užtepant po šaukštą majonezo: vištiena, agurkai, bulvės, pievagrybiai, svogūnai,kiaušiniai, sūris.
Atsiliepimai