Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baklažaną supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais ir pabarstę druska
palikite pusei valandos.

Pomidorus įpjaukite ir minutei įmerkite į verdantį vandenį.

Nulupkite, supjaustykite į keturias dalis, išimkite sėklas ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi, susmulkinta aitriąja paprika, česnako
skiltele, bazilikais ir druska.

Lazanijos lakštus pavirkite pasūdytame vandenyje 2 minutes, nusunkite
ir išdėliokite ant kepimo popieriaus.

Baklažano griežinėlius nuskalaukite vandeniu, nuspauskite.

Apvoliokite miltuose ir 1 minutę iš abiejų pusių pakaitinkite aliejuje.

Keturkampę kepimo formą patepkite sviestu, išdėliokite lazanijos lakštus.

Ant jų dėkite trečdalį baklažano griežinėlių, trečdalį sūrio ir tiek pat
pomidorų.

Dėkite dar kelis sluoksnius (kol užteks produktų).

Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 45 minutes.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“