Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Lazanijos lakštus apvirkite sūriame vandenyje 2 minutes, supjaustykite į kelias dalis ir dėkite virti toliau, kol suminkštės ir išvirs.

Morką sutarkuokite, salierą ir svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Apkepkite 3-4 minutes, suberkite faršą ir išspauskite česnaką. Vis pamaišant kepkite apie 10-15 minučių.

Įpilkite vyno ir virkite apie 1-2 minutes.

Suberkite prieskonius, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir išmaišius virkite dar 2 minutes.

Įpilkite pieno, palaukite kol užvirs ir sudėkite išvirtus lazanijos lakštus.

Išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai