Ingredientai
Lazanija (lakštai)
6 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Salierų stiebai
1 vnt.
Baltas sausas vynas
100 ml
Pienas
50 ml
Raudonėliai (džiovinti)
0.5 žiupsnelis
Bazilikai (žali)
1 šaukštelis
Česnako
2 skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Lazanijos lakštus apvirkite sūriame vandenyje 2 minutes, supjaustykite į kelias dalis ir dėkite virti toliau, kol suminkštės ir išvirs.
Morką sutarkuokite, salierą ir svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Apkepkite 3-4 minutes, suberkite faršą ir išspauskite česnaką. Vis pamaišant kepkite apie 10-15 minučių.
Įpilkite vyno ir virkite apie 1-2 minutes.
Suberkite prieskonius, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir išmaišius virkite dar 2 minutes.
Įpilkite pieno, palaukite kol užvirs ir sudėkite išvirtus lazanijos lakštus.
Išmaišykite.