Porcijos: 4
Puiki idėja furšetui – lavašo suktinukai su įvairiais įdarais. Svarbu pasirinkti tinkamas įdaro sudedamąsias dalis, nes priešingu atveju suktinukas gali būti negrįžtamai sugadintas. Viena tokių pavojingų sudedamųjų dalių – agurkas. Agurkas gali sudrėkinti lavašą. Be to, labai svarbu prieš patiekiant lavašo suktinukus juos palaikyti šaldytuve.

Gaminimo eiga

Vištienos filė iškepkite, tuomet supjaustykite mažais gabalėliais. Pomidorus nuplaukite, nulupkite odelę, smulkiai supjaustykite. Salotų lapus, krapus ir petražoles suplėšykite nedideliais gabalėliais. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

Sumaišykite vištieną, žalumynus, pomidorus ir svogūną, pagardinkite majonezu ir teriyaki padažu. Plonai ir tolygiai paskirstykite gautą masę ant lavašo lakštų. Suvyniokite lavašą į suktinuką. Padėkite į šaldytuvą. Prieš tiekdami svečiams – supjaustykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai