Ingredientai

Lavašas 1 vnt.
Varškė 1 pakelis
Majonezas 2 šaukštai
Krapai 1 žiupsnelis
Agurkai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Varškę ištrinkite su majonezu. Krapus susmulkinkite, agurkus supjaustykite kuo mažesniais gabaliukais.

Rūkytos lašišos filė gabaliukus taip pat susmulkinkite. Viską sumaišykite su varškės mase. Pagardinkite druska ir pipirais ir gautą masę tolygiai ištepkite ant lavašo lapo.

Lavašą stangriai susukite į vyniotinį padėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms, kad susigertų skoniai. Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai

Įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
25 min.

Įdaryti kiaušiniai

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis