Ingredientai

Lavašas 1 vnt.
Brokoliai 1 sauja
Vištienos kulšelės 4 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čili pipirai 1 žiupsnelis
Grietinė 4 šaukštai
Alyvų aliejus 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išverdame vištienos šlauneles ir brokolius.

Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejų ir pakepiname išilgai juostelėmis pjaustytą cukiniją. Apibarstome druska ir pipirais.

Lavašą ištepame grietine ir apdėliojame 2-3 mm storio sūrio griežinėliais. Pakeptas cukinijas dedame ant lavašo.

Įkaitiname orkaitę iki 180 – 200 C. Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepinome cukinijas, apskrudiname suplėšytą vištieną.

Paplėšome ir išdoliojame brokolius su pakepinta vištiena, pabarstome čili pipirų.

Susukame lavašą, perpjauname per pusę, suvyniojame į foliją ir dedame kepti į orkaitę maždaug 15 minučių.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai