Ingredientai

švelniai sūdytos lašišos filė 200 g
grūstų juodųjų pipirų pagal skonį
putpelių kiaušinių 4 vnt.
avokado 1 vnt.
citrinos sulčių
žaliųjų alyvuogių 8 vnt.
mažo svogūno 0.5 vnt.
Pateikimui – dirbtinių ikrų
Paruoškite lašišos tartarą su avokadu – bus nuostabūs pusryčiai. Palankūs sveikatai ir tikrai gardūs. Patiekite lašišos tartarą ant skrebučio, puošdami virtais putpelių kiaušiniais ir ikrais.

Gaminimo eiga

1. Smulkiai supjaustykite lengvai sūdytą lašišos filė, svogūną, avokadą ir žaliąsias alyvuoges.

2. Pagardinkite grūstais pipirais, citrinos sultim ir išmaišykite. Paruoštą mišinį padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

3. Patiekite lašišos tartarą ant skrebučio, puošdami virtais putpelių kiaušiniais ir ikrais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai