Ingredientai

švelniai sūdytos lašišos filė Santa Bremor 200 g
grūstų juodųjų pipirų pagal skonį
putpelių kiaušinių 4 vnt.
avokado 1 vnt.
citrinos sulčių
žaliųjų alyvuogių 8 vnt.
mažo svogūno 0.5 vnt.
Pateikimui – Santa Bremor dirbtinių ikrų

Gaminimo eiga

1. Smulkiai supjaustykite lengvai sūdytą lašišos filė, svogūną, avokadą ir žaliąsias alyvuoges.

2. Pagardinkite grūstais pipirais, citrinos sultim ir išmaišykite. Paruoštą mišinį padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

3. Patiekite ant skrebučio, papuošdami virtais putpelių kiaušiniais ir ikrais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai