Ingredientai
kaparėlių
0.5
saujos
IKI krapų
0.5
saujos
virto kiaušinio
1
vnt.
Maskarponės sūris
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
tortilijos
1
vnt.
rūkytos lašišos
40
g
IKI salotų lapų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Kaparėlius ir krapus susmulkinkite, kiaušinį sutarkuokite smulkia tarka ir viską sudėkite į indą. Dėkite maskarponės sūrį, pagardinkite druska ir pipirais bei viską gerai išmaišykite.
2. Ant tortilijos tepkite paruoštą kiaušinių kremą, dėkite rūkytą lašišą ir susukite suktinuką.
3. Į lėkštę dėkite salotų lapų ir supjaustytą lašišos suktinuką. Papuoškite krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai