Ingredientai

pomidoro 1 vnt.
aliejaus 3 v. š.
druskos žiupsnelis
česnako 2 skiltelės

Gaminimo eiga

1. Pomidorą perpjaukite pusiau, ankštinėms pupelėms nupjaukite galiukus.

2. Lašišą kepkite keptuvėje ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių 5–6 min., kol apskrus, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Dėkite pomidorą ir apkepkite iš abiejų pusių, sudėkite čiobrelius, česnakų skilteles, ankštines pupeles ir viską kepkite 2–3 min. Ankštines pupeles dar šiek tiek patroškinkite, įpylę į keptuvę vandens.

4. Į lėkštę dėkite sultenių lapus, lašišą, pomidorus bei ankštines pupeles.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai